Presentación del libro “Invertidos y rompepatrias” en el Centro LGTBI de Barcelona

Presentación del libro “Invertidos y rompepatrias” en el

Presentación del libro “Invertidos y rompepatrias” en el Centro LGTBI de Barcelona.
Martes 9 de Noviembre a las 18:300. Comte Borrell número 22, Barcelona.

Ha estat l’esquerra històricament tan tolerant amb la diversitat sexual i de gènere com es pensa? Quina posició va tenir durant el franquisme? Va fer costat al moviment LGTBI de manera unànime després de la mort del dictador?

Després d’una llarga investigació, Piro Subrat respon en aquest llibre a diferents interrogants sobre la històrica relació de l’esquerra amb les lluites LGTBI. Contribueix a desmitificar i a comprovar l’evolució registrada entre la Revolució del 1868 i la victòria del PSOE a Espanya l’any 1982, posant èmfasi en moviments polítics com l’anarquisme i altres pràctiques de base similar.