Presentación del libro “Que la lucha no muera. Ante la adversidad: rebeldía y amistad” en la Librería Transitant, el 28 de diciembre.

desembrebananer1

Presentació del llibre ‘Que la lucha no muera’ + Taller material anticarcerari.

     A transitant estem orgulloses d’acollir enguany les jornades Desembre Anticarcerari (17 i 28 de desembre del 2015) que proposen una denúncia de la institució penitenciària, el tancament i la tortura, així com una crida a la solidaritat amb les persones preses. Us deixem a continuació amb el text de les companyes que organitzen les jornades.
Segon dia de les jornades Desembre Anticarcerari (17, 28 i 31 de desembre del 2015) des de les quals proposem una denúncia de la institució penitenciària, el tancament i la tortura, així com una crida a la solidaritat amb les persones preses. En aquesta segona jornada del dia 28 de desembre, que tindrà lloc a transitant, comptarem amb les següents activitats seguides d’una picada en benefici a companyes preses:
A les 18 presentarem el llibre Que la lucha no muera on es recullen textos i anàlisi de diversa temàtica, però sobretot anticarcerària, vinculats a Xosé Tarrío. El llibre és un recopil·latori d’articles, entrevistes, cartes, poemes, retalls de diari, etc., que ens ofereixen una visió panoràmica de la lluita que dugué a terme Xosé contra el monstre carcerari i la societat que el necessita.
Posteriorment, a les 19:30 ens posarem mans a la obra per a fer un taller de material anticarcerari on el que pretendrem és treballar en fer pancartes, plantilles, collages, etc., per a fer visible la solidaritat amb les companyes preses i que aquesta els hi arribi en un format més creatiu.