Presentación del libro “Que la lucha no muera. Ante la adversidad: rebeldía y amistad” en el CSO El Molí, Valencia, el 22 de marzo.

   El proper dissabte 22 d’abril ens veiem al CSO El Molí per enriquir-nos de la presentació del llibre “QUE LA LUCHA NO MUERA” de Xosé Tarrío, a càrrec de l’escriptora i assagista Adelaida Artigado.
…..Un dels objectius principals de l’escriptora és denunciar la injusticia carcelària, en la que Tarrío es va veure sotmés durant anys, vivint situacions realitzades amb total impunitat com tortures, aïllament, explotació laboral…. Tot això avalat per la indiferència de la societat i la violació dels drets més bàsics per part de l’estat.


…..Xosé utilitzà l’escriptura, entre altres coses, per fer veure la brutalitat del règim que sofreixen, la deshumanització de les seves vides, la tortura que pateixen tant ell com els seus companys presos i la tristesa que inunda el més profund de les seves ànimes. I sap bé del que parla, sent dels primers presos a sofrir en les seves carns el règim F.I.E.S.
…..A més, Adelaida parlarà de la lluita de NAIS CONTRA LA IMPUNIDADE (mares contra la impunitat), de la que forma part la mare de Xosé Tarrio, i donen veu a les denúncies sobre tortures, maltractaments i morts als centres de detenció.
…..“Si me preguntaran qué es la cárcel os respondería sin dudar que es el basurero de un proyecto socio-económico determinado, al cual arrojan todas aquellas personas que molestan dentro de la sociedad: por éso la cárcel alberga principalmente pobres…” (Paraules de Xosé Tarrío)

T’esperem companya!
Salut!

Organitzen: CGT-La Safor i CSO El Molí

Molí