Presentación de los libros “Acción Travesti Callejera Revolucionaria” y “Fuego Queer: Historia de la Brigada George Jackson y del colectivo gay anticarcelario Hombres contra el Sexismo (1975-1978)” el 29 de julio en Alacant

fiesta-diversa

Festa anarcofeminista-trans-lesbi i choni

Des de les Fogueres Populars que no sabeu res de nosaltres, però no estàvem mortes! Estàvem preparant aquesta parranda!

El pròxim dissabte 29 de juliol tenim cita les diverses, les que trenquem amb el sistema establert!

Des de les 17:00h. obrim les portes del Casal del Tio Cuc per començar amb projeccions de vídeos curts diversos, seguits de presentacions dels llibres: S.T.A.R “Acción travesti callejera revolucionaria” i “Fuego Queer: historia de la brigada George Jackson”, del col·lectiu gai anticarcelari Hombres contra el sexismo a càrrec de l’editorial Imperdible.

Hi haurà també un micro obert per expressar-nos amb llibertat, seguit de música molona, picaeta vegana i molta alegria.

Ens veiem al Casal! (Carrer Sant Leandre, 6, Alacant)

 

Fiesta anarcofeminista-trans-lesbi-queer y choni

Desde les Fogueres Populars i Combatives que no sabéis nada de nosotres, pero no estábamos muertes ¡estábamos preparando ésta parranda!

El próximo sábado 29 del julio tenemos una cita les diverses, ¡les que rompemos con el sistema establecido!

Desde las 17:00h abrimos las puertas del Casal del Tio Cuc para comenzar con proyecciones de vídeos cortos diversos, seguidos de las presentaciones de los libros: S.T.A.R “Acción travesti callejera revolucionaria” y “Fuego Queer: historia de la brigada George Jackson”, del colectivo gay anticarcelario “hombres contra el sexismo” a cargo de la editorial Imperdible.

Habrá también micro abierto para que nos expresamos en libertad, seguido de música molona, picoteo vegano y mucha alegría.

¡Nos vemos en el Casal! (Carrer Sant Leandre, 6, Alacant)