Presentación del libro “Fuego Queer: Historia de la Brigada George Jackson y del colectivo gay anticarcelario Hombres contra el Sexismo (1975-1978)” el 30 de septiembre durante la II Fira del Llibre Anarquista del Maresme.

firamaresme-1

 

FUEGO QUEER. HISTORIA DE LA “BRIGADA GEORGE JACKSON” Y DEL COLECTIVO GAY ANTICARCELARIO “HOMBRES CONTRA EL SEXISMO”
A càrrec de l’editorial El Imperdible.

La Brigada George Jackson va dur a terme diverses accions armades entre 1975 i 1987 a l’Estat de Washington, EEUU. Composada per anarquistes, comunistes, gent marginada, blanca, racialitzada, heterosexual i homosexual, constitueix un dels grups armats d’aquella època més innovador i singular. Desprès de l’entrada a presó dels seus militants, van dur a terme la creació i participació en col·lectius anticarcelàris de gais i lesbianes, sent el més important Homes Contra el Sexisme, que va ser el primer grup gay de la història penitenciaria d’EEUU.

Más información: https://firadelllibreanarquistamaresme.wordpress.com/