Presentación del libro “Invertidos y Rompepatrias” en la 1ª Fireta de l’intercanvi del llibre de Albaida, el 19 de diciembre a las 12:30.

El proper diumenge dia 19 de desembre celebrarem la primera FIRETA DE L’INTERCANVI DEL LLIBRE!Durant tot el matí tindrem unes quantes taules rebossades de llibres que podreu baratar, bescanviar o emportar-vos sense cap cost.

Al mateix temps, els companys Juanma Agulles i Piro Subrat presentaran dos llibres que han publicat darrerament.I en acabant de dinar (no oblideu reservar el plateret de paella!), concerts a preu lliure de la cantautora meruda TENDUR i del dueto barceloní ALQUIMISTAS.

Marqueu el dia al calendari i acosteu-vos! *Tenim present que la salut és responsabilitat de tothom. Cuidem-nos!*I si el dia ix plovent, ajornarem la fireta però mantindrem les activitats a l’espai de la Biblioteca Social “el Rebrot Bord”.

C/Arqueòleg Ballester nº 42 (al barri dels “bitxitos” – enfront de l’antic institut d’Albaida), Valencia.

Más información: https://www.facebook.com/bibliotecarebrot/?ref=page_internal