Presentación «La resurrección de las monstruas», Mon García. 26è aniversari del CSA Can Vies. 27 de mayo Barcelona.

26 ANYS D’IMAGINACIÓ RADICAL I ACCIÓ COL·LECTIVA

S’acosta el 26è aniversari de Can Vies i ens agradaria celebrar juntis que l’autogestió, resistència i lluita es continuen construint dia a dia en aquest espai. Un espai
que tracta de confrontar l’especulació, gentrificació i els lloguers desorbitats del barri. Que vol acabar amb les lògiques d’intercanvi mercantil capitalista. Que aposta per generar estructures de suport mutu que sostinguin la vida, fora de les lògiques institucionals.

Ens celebrem enmig d’una campanya criminalitzadora, amb assetjaments i atacs feixistes als centres socials ocupats. Però, vingui el que vingui, deixar de lluitar no és una opció i, encara que també ens cansa, juntis no deixarem de construir xarxes de solidaritat, de deconstruir i reaprendre, de sembrar altres formes de convivència, de desobeir les seves lleis.

No deixarem de defensar la vida i les ganes de viure-la.

Per això us convidem a compartir les jornades de celebració de l’aniversari. Començant pel sopador del 10 de Maig a Can Vies, el dia de celebració a la Plaça Malaga el 13 de Maig i tota la resta d’activitats que farem durant tot el mes.

Resistim perquè altres vides són possibles i necessàries.

Construïm comunitats autònomes, anticapitalistes i transfeministes!

➡️ CSA Can Vies.
📅 Jueves 11 de Mayo.
⏰ 17:30h.
🗺️ Carrer dels Jocs Florals, 40, Barcelona.
💜 Tenemos una cita.

Para ver el programa entero: https://www.instagram.com/p/CrvL337qwi3/